praktische info

Beste Patiënt,

afspraken in onze praktijk kunnen doorgaan.

We hebben onze werkwijze aangepast om overvolle wachtzalen en ziekteoverdracht te vermijden en onze meest kwetsbare patiënten te beschermen.

Tegelijk willen wij absolute voorrang geven aan de veiligheid van de patiënten en van onszelf.

U heeft in de komende dagen een afspraak in onze praktijk. U bent daarop zeer welkom, maar dit zijn de maatregelen die wij nemen om u en onszelf te beschermen tegen het risico van besmetting met het Coronavirus :

1.    Indien u zich ziek voelt (koorts, hoest), gelieve NIET te komen naar de consultatie. 

2.   Gelieve een chirurgisch mondmasker te dragen. Stoffen maskers en ventielmaskers zijn minder veilig. Liefst dragen ook kinderen tussen 6 en 12 jaar een mondmasker.

3.    We willen de wachtzalen zo leeg mogelijk houden, daarom :

·         Indien u te vroeg bent, kan u best even in uw auto of buiten wachten tot het tijdstip van uw afspraak.

·         Kom ALLEEN of ten hoogste met 1 begeleidende persoon indien noodzakelijk

·         Breng GEEN KINDEREN mee, behalve indien zij de patiënt zijn. Andere kinderen kunnen niet meekomen. Indien u problemen heeft met opvang, kan u beter uw afspraak verplaatsen.

4.    Wij proberen de tijd dat u in de wachtzaal moet verblijven te beperken. Daarom is het belangrijk dat de consultaties zo stipt mogelijk verlopen.

De consultatie zal dan ook KORT EN BONDIG zijn, en beperkt worden tot het probleem van het moment.

5.    Bij het binnenkomen zal gevraagd worden de HANDEN TE ONTSMETTEN met ontsmettende gel (behalve voor patiënten met een huidprobleem aan de handen)

6.    We laten enkel betaling met BANCONTACT toe, liefst contactloos. 

Wij hopen op uw begrip en medewerking voor deze maatregelen.

Met vriendelijke groeten,

Het dermapolis team

U kan enkel telefonisch of online een afspraak maken, niet via mail.

Een afspraak is een deel van de werktijd die speciaal voor u gereserveerd wordt. Gelieve een afspraak minimum 48 uur voordien te annuleren indien u deze niet kan nakomen. Zo biedt u ook iemand anders de mogelijkheid om sneller te worden geholpen. Wij behouden ons het recht u een administratieve kost aan te rekenen indien u uw afspraak niet tijdig annuleert.)

Breng steeds uw identiteitskaart mee. Daarnaast is het belangrijk een lijst van al uw geneesmiddelen mee te nemen, alsook van de behandelingen die u reeds volgde voor het probleem waarvoor u consulteert. Indien het magistrale bereidingen betreft, kan u best de tubes meebrengen.

Wij aanvaarden Nederlandse betaalkaart of visa kaart. 

Het adres van de praktijk is Parklaan 90 te Turnhout. We zijn centraal gelegen langs de ring in Turnhout, vlakbij supermarkt Carrefour. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. De praktijk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.