ons team

Dr. Ines Smits

Dr Smits studeerde af als arts met grote onderscheiding aan de Universiteit van Antwerpen in 2009.
Nadien specialiseerde ze zich in de dermatologie in het UZA, waar ze in 2013 afstudeerde.

Ze werkte deels in het UZA en deels in Dermapolis tot 2015, sindsdien volledig in Dermapolis. Ze is geaccrediteerd, wat betekent dat ze op regelmatige basis bijscholingen volgt. Ze is niet geconventioneerd.

Dr. Veerle Verlinden

Dermatologie en esthetische geneeskunde

In 1999 studeerde ze af aan de Katholieke universiteit te Leuven als geneesheer. Nadien specialiseerde ze zich in de dermatologie met professor Dr. Degreef als promotor. Ze specialiseerde zich onder andere in de prive praktijk van Dr. Boyden te Hasselt en verrijkte haar dermatologie kennis met een buitenlandse stage gedurende 6 maanden in Melbourne , Australië.

Ze studeerde af als dermatoloog in 2004 en werkte eerst 2 jaar samen met Dr. Heykants in Vosselaar.

In 2006 startte ze haar dermatologische praktijk op de Parklaan te Turnhout. Deze praktijk groeide al snel uit tot een referentiecentrum in Turnhout voor dermatologie. Ze kreeg versterking van haar huidige collega’s Dr. Mellaerts en Dr. Smits . De praktijk werd verbouwd, gemoderniseerd en uitgebreid in 2014 en in 2016 werd Dermapolis opgericht.

Dr. Tine Mellaerts

Dr. Mellaerts behaalde haar diploma van arts aan de Universiteit Antwerpen in 2007 met grote onderscheiding. Zij bekwaamde zich in pediatrie in 2007-2008. Nadien begon zij aan de opleiding dermatologie in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen onder toezicht van Professor Dokter J. Lambert. Zij beëindigde deze opleiding in 2012. Zij ging nadien op stage in Eindhoven om zich nog te bekwamen in dermatologische chirurgie en lasertoepassingen.

In April 2012 startte zij als collega in de praktijk van Dr. Verlinden. Deze groeide ondertussen uit tot Dermapolis. Zij is geaccrediteerd, wat betekent dat ze op regelmatige basis bijscholingen volgt. Ze is niet geconventioneerd.